BUSINESS, FEESTEN & PARTIJEN

Netwerken, presenteren, vieren en bovenal met elkaar!

ZAAL

Een goed bereikbare locatie met gastvrije service. Een Nederlands Franse keuken en een goed sfeer. Dat is in een paar woorden de zaal met backyard van DGL. Ideaal voor diverse doeleinden.

Bij De Gouden Leeuw organiseren wij graag de gelegenheid passend bij uw wensen. Zowel zakelijk al privé. Onze moderne en sfeervolle zaal biedt ruimte aan gezelschappen van 20 tot 100 personen. De zaal is van alle gemakken voorzien: Wifi (beveiligd), een beamer, een bar, daglicht, sfeerlicht en toiletten. Met als kers op de taart sinds kort een mooie backyard, zo heeft u twee ruimtes op één locatie met tal van mogelijkheden. Daarbij kunt u uw gezelschap uitbreiden tot 150 personen.

Heeft u vragen of wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

BACKYARD

Zoals gezegd hebben wij sinds kort een heuse backyard met tal van mogelijkheden. Deze huurt u in combinatie met onze zaal. Van een private dining tot een receptie, van een walking dinner tot een feestavond of een presentatie. De mogelijkheden in combinatie met onze verfijnde keuken zijn eindeloos.

Mogen wij u welkom heten…