CADEAUBON RESERVEREN

De Goudenleeuw

Welkom op de website van de Gouden Leeuw in Sint-Oedenrode!

Familie Van der Vleuten, aangenaam!
Paul en Syreeta van der Vleuten zijn de drijvende kracht achter De Gouden Leeuw. Paul en Syreeta zijn getrouwd, trotse ouders van  hun dochtertje Loulou en al jaren een topteam.

“We hebben elkaar leren kennen op de opleiding Gastheer/Gastvrouw aan De Rooi Pannen. Toen al waren we aan elkaar gewaagd, met ieder onze eigen capaciteiten en karakter. We leerden samen te werken en werden een topteam. Nu, jaren later, zijn wij nog steeds dat topteam van toen; we geven elkaar de vrijheid onze kwaliteiten in te zetten en vullen elkaar zo perfect aan. Alleen zo kunnen we onze gasten bieden wat we hen willen bieden.”

Paul en Syreeta hebben enorm veel ervaring in de horeca. Vanuit zijn opleiding heeft Paul stage gelopen bij Restaurant Jagershorst in Leende, Hotel-Restaurant De Collse Hoeve in Nuenen en Café-Restaurant De Zwaan in Son. Na zijn opleiding ging Paul aan de slag voor het cateringbedrijf van De Zwaan. Syreeta liep stage bij Restaurant De Steenhoven, Restaurant Raymaert en Eetcafé De Pastoor, allen gevestigd in Helmond. Na haar opleiding trad Syreeta in dienst bij Eetcafé De Pastoor. Niet lang daarna is zij ook bij het cateringbedrijf van De Zwaan gaan werken, met het oog op de toekomst. In 2006 namen Paul en Syreeta het cateringbedrijf over. Van der Vleuten Catering was geboren.

Inmiddels staan zij al 10 jaar aan het roer van dit bloeiende bedrijf. Tijd om een langgekoesterde droom  in vervulling te laten gaan: een eigen restaurant op een mooie plek. Met De Gouden Leeuw maken Paul en Syreeta deze droom werkelijkheid.

Home