CADEAUBON RESERVEREN

Catering

Naast Restaurant De Gouden Leeuw runnen Paul en Syreeta nog een cateringbedrijf: Van der Vleuten Catering. Van der Vleuten Catering bestaat al 20 jaar, waarvan Paul en Syreeta nu al 10 jaar aan het roer staan. Zij hebben het bedrijf ontwikkeld tot een bedrijf van deze tijd.

Van der Vleuten Catering is een erkend bedrijf in de regio. Wat u wenst, regelt Van der Vleuten Catering. Tot in de puntjes. Catering is een van de speerpunten, maar de diensten gaan verder dan catering. Steeds vaker is Van der Vleuten Catering verantwoordelijk voor het totaalconcept van een evenement; van bedenken tot uitvoeren. Een bruiloft, jubileum, personeelsfeest, teamdag, verjaardag of borrel… Van der Vleuten Catering regelt het voor u. Aankleding, licht en geluid, eten en drinken; alles wordt verzorgd. Met passie, uitstekende service en eten van hoge kwaliteit verzorgt Van der Vleuten Catering uw dag zoals u die voor ogen heeft.

Op www.vandervleutencatering.nl vindt u het aanbod, de mogelijkheden en interessante informatie over het bedrijf. Wist u dat Van der Vleuten ook de catering verzorgt voor De Rooy tijdens de Dakar Rally? Geen brug is hen te ver.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Van der Vleuten Catering? Neem dan contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.